Gör ditt exjobb hos Findwise!

Utmana dig själv i en kreativ och innovativ miljö!

Sök till Stockholm!
Sök till Göteborg!

Vi erbjuder exjobb inom allt från textanalys och maskininlärning till kravinsamling och affärsanlys. Vi ser gärna att du har en idé som vi sedan utvecklar tillsammans för att hitta ett projektförslag som är intressant för både dig och oss!

Ämnen som vi har haft exjobb inom tidigare är t.ex:

  • Entitetsextrahering
  • Textsammanfattning
  • Bildsök
  • Säkerhet i söklösningar
  • Relationer mellan entiteter i texter

Insight-engine.jpg

Detta kan du förvänta dig under din tid hos oss!

Engagerade handledare
Du kommer få en eller flera handledare som stöttar dig genom din resa!
Du blir en del av Findwise!
Egen arbetsplats och inbjudningar till alla våra Findwiseaktiviteter!
Bredda ditt nätverk
Knyt värdefulla kontakter, både inom och utanför Findwise!

Hör röster från våra tidigare exjobbare!

Findwise var mycket välkomnande mot oss exjobbare och lät oss ta del av samma fördelar som ordinarie anställda. Både våra handledare och deras kollegor delade frikostigt med sig av sin kunskap och erfarenhet, vilket bidrog starkt till kvalitén på vårt exjobb.

Karl Svensson Exjobbade på Findwise göteborgskontor 2018 med arbetet: Abstractive Document Summarisation using Generative Adversarial Networks (https://odr.chalmers.se/handle/20.500.12380/255471)

Jag stortrivdes på Findwise. Jag hade fått stöd jag behövde men samtidigt kände mycket frihet i mitt exjobbsprojekt. Findwise har en väldigt stark företagskultur som jag fick ta del av genom många interna evenemang och även lärde mig att spela pingis :)

Iryna Kulatska Exjobbade på Findwise stockholmkontor 2019 med arbetet: ArgueBot: Enabling debates through a hybrid retrieval-generation-based chatbot (https://essay.utwente.nl/79791/1/kulatska_MA_eemcs.pdf)

Möt våra exjobbsansvariga!

Jag är exjobbsansvarig på Findwise Stockholmskontor!

Jesper Bratt Frontendutvecklare

Jag är exjobbsansvarig på Findwise Göteborgskontor!

Simon Almgren Utvecklare

En unik kultur

På Findwise hjälper vi varandra att växa! Oavsett om du är ny eller har ett par år i arbetslivet, respekterar vi varandra och vi hjälps åt i alla utmaningar. Och vi har alltid KUL! Afterworks, träning & resor är bara några av aktiviteterna vi älskar att göra tillsammans!

Teamtailor

Career site by Teamtailor