WISEWOMEN

Ett mentorskapsprogram för kvinnor inom IT i Göteborg!

NU har vi startat vårens omgång av WISEWOMEN! Mentorskapsprogrammet planeras att köras igen till hösten 2020, skicka in din intresseanmälan redan nu!


Varför?

Vi på Findwise vill vara med och bidra till en mindre homogen och mer jämställd IT-branch. Ett steg mot detta är att skapa mötesplatser och nätverk för tjejer* inom IT-sektorn. Vi har därför skapat ett mentorsprogram för kvinnor inom IT!

Hur?

Mentorprogrammet pågår i 6 månader. Under programmet träffar du som adept din mentor ca 1 gång i månaden. Över en fika får du möjlighet att bolla frågor kring ditt karriärval och få värdefulla tips och råd kring din personliga utveckling.

Du kommer även att bli inbjuden till två meetups! Det första tillfället arrangeras precis i början av programmet - där alla adepter och mentorer träffas under en öppen och inbjudande kontext. I slutet av programmet arrangeras ett meetup där vi behandlar ett gemensamt ämne och firar tiden vi haft tillsammans!

Vem?

Du går fjärde året på universitetet eller har några år i arbetslivet. Du har ett stort intresse för IT, gillar att nätverka och inte är rädd för att dela dina tankar och idéer!

 

 


* Vi välkomnar alla som identifieras som kvinna att ansöka till mentorsprogrammet!

Möt våra mentorer!

Jag är väldigt nyfiken på mina framtida kvinnliga branschkollegor och tror att vi genom mentorskapsprogrammet kan kombinera inspiration, stöttning och arbetserfarenheter för att hitta verktyg för kvinnor i en mansdominerad bransch.

Lisa Johansson Landell Projektledare

Att vara med och utveckla människor och organisationer har varit en röd tråd genom hela mitt arbetsliv, för mig är det via dialog och samarbete man utvecklar sig.

Catarina Gunneberg VD

För mig är detta program en möjlighet att nätverka, dela med sig av kunskap och inspiration.

Angelica Lahti Findabilitykonsult

Att ha ett bollplank som ger nya perspektiv och som vågar dela med sig av sina egna misstag är viktigt för mig och något jag vill bidra med i det här programmet!

Emilie Nordfält Talent Management-ansvarig

Det tog för mig lång tid att inse hur viktigt det är med ett brett nätverk i IT-branschen och därför vill jag gärna vara med och utöka mitt eget men också bidra till att unga tjejer hittar kollegor och skapar bollplank i yrkeslivet.

Erica Jarenskog Regionsansvarig Findwise Göteborg

Om det är något jag har lärt mig efter nästan 10 år i mansdominerade branscher är att våga göra fel.

Mirna Lenntun Marknadsansvarig

Detta kan du förvänta dig under din tid med oss!

Engagerade handledare
Du kommer få en handledare som stöttar dig genom din resa!
Du blir en del av Findwise nätverk!
Du kommer att bli inbjuden till våra events och aktiviteter.
Bredda ditt kontaktnät!
Knyt värdefulla kontakter, både inom och utanför Findwise!
Teamtailor

Career site by Teamtailor